22 Nisan 2010 Perşembe

Bilinçaltı ve Hologramlar Semineri

Hiçbir şeyi değiştiremeyeceğimiz fikri; ilişkilerimizde, işimizde ya da sorun yaşadığımız herhangi bir alanda bizleri kabullenmeye ve vazgeçmeye götürüyor. Bir süre sonra neyi kabullenip, neyden vazgeçtiğimizi bile unutuyoruz. Oysa, her bir yapı taşını oraya kendi ellerimizle nasıl koyduğumuzu görsek, acaba koymaya devam eder miydik?


Yaşamımıza yeni giren, bizleri başka bir yola götürebilecek her insana, bilinçaltımızdaki “hologramik travmaları”mızı yansıtmaya devam eder miydik? Gerçekte bambaşka kişilik özelliklerine sahip olan o insanları, zihnimizdeki aura’ya hapsederek, hiç olmadıkları kişiler haline getirir miydik?

Oyuncuları değişse de senaryosu değişmeyen sorun döngülerinden kurtulmak, yaşamlarımızda kelebek etkisi yaratmak ve özgür bir geleceğe sahip olmak istiyorsak, kendimizi ve diğerlerini farkında olmadan hapsettiğimiz hologramlar dünyasının kapılarını aralamalıyız.

Uzm. Dr. Seda Ülgen tarafından gerçekleştirilecek bu çalışmada, bilinçaltının o gizemli dünyasına ışık tutarak, aslında kendi seçtiğimiz geçmişimizin bugünümüzü nasıl şekillendirdiğini göreceğiz ve geleceğimize farklı bir gözle bakacağız.

Kayıt için Radia: 0212 296 00 08
Aqua Yaşam: 0530 516 12 00
aqua@aquayasam.com

Hiç yorum yok: